Hvem er AaseTegner

Jeg heter Åse Lindersen og Aasetegner er mitt prosjekt ved siden av dagjobben jeg har i Making Waves. Jeg er opptatt av hvordan vi alle kan jobbe mer visuelt, noe jeg selv har erfart at gir stor effekt. Med bakgrunn som ingeniør og prosjektleder og uten noen form for designutdannelse bruker jeg tegning i arbeidshverdagen. 

Senk terskelen og kom i gang

Jeg jobber til vanlig med designere, og som ingeniør har jeg alltid tenkt at tegning er noe jeg ikke kan. Men det viser seg at det funker selv om jeg har helt "basic skills" i tegnefaget. Jeg har lært meg hvordan jeg kan senke terskelen og bruke min måte å tegne på til å vekke interesse og motivasjon. Denne reisen har vært så spennende for meg, at jeg gjerne vil hjelpe deg i gang med din reise. 

LES OM TANKEN BAK

Hvordan starta det?

I slutten av 2017 tok jeg et kurs i grafisk fasilitering. Det ble starten på min interesse for visuell kommunikasjon. Som prosjektleder med fokus på estimater, fremdriftsplaner og ressursallokering opplevde jeg det visuelle som et friskt pust. Jeg ble fullsteding hekta og har tegnet en masse siden da. Jo mer jeg øver jo bedre blir det.

SE HVA JEG TILBYR

Min bakgrunn

Jeg er utdannet ingeniør ved NTNU og har jobbet som konsulent siden jeg gikk ut i Trondheim i 2008. Mennesker og kommunikasjon har alltid interessert meg, og jeg tok derfor en fordypning innen prosjektledelse i utdanningen min.
 
Hva er det som gjør at noen prosjekter lykkes bedre enn andre? Hvordan kan vi legge til rette for at prosjekter leverer så høy verdi som mulig? Hvordan kan vi kommunisere og samarbeide på best mulig måte? Dette er spørsmål som opptar meg. 
 
Jeg har jobbet med prosjektledelse i følgende firma:
  • Making Waves - Jeg jobber i dag som prosjekt- og kursleder hvor jeg har fokus på å legge til rette godt teamarbeid
  • Halogen -  I Halogen var jeg prosjektleder for ulike digitale prosjekter, og det var her jeg først ble kjent med designmetodikk og brukerfokus
  • EY - Jobbet med prosjektledelse i store IT-prosjekter (tidl Ernst & Young)
  • Holte Consulting - Jobbet med risikoanalyse for store offentlige anskaffelser
Er du interessert i hvordan bygge gode team, jeg holder kurs i det hos Making Waves, ta kontakt for mer info. 
TA KONTAKT

Fun facts

Jeg er opprinnelig fra Grong i Nord-Trøndelag, og snakker flytende trøndersk hvis du ber meg om det :)

Jeg er glad i fjell og går gjerne på ski noen dager utenom merkede løyper.

Jeg er elendig på å lage middag, og blir veldig glad om du inviterer meg hjem eller med ut for et måltid.

Grunnen til at jeg kaller meg AaseTegner med AA er at Å er en veldig upraktisk bokstav på internett.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.